A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Vatsanah

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_vatsanah

2017.04.01 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Vatsanah

Következő MAF TV adásban Vatsanah lesz a vendégünk. A vele készült beszélgetéséről olvashattok itt, élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (04.02).

Vatsanah interjú!

1. Kérlek mutatkozz be pár szóban annak aki nem ismer.
V: A napokban számolgattam, éppen 7 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni zenével. Budapest a bázisom, a Corvin Club és Contra Mundum csapatához lehet engem kapcsolni. Legjobban a minimalista zenéket szeretem, mert a dolgok lényegi részét érintik meg. Függője vagyok a súlyos basszusoknak, a törzsi hatású témáknak, kertelés nélkül.

2. Honnan ered a művészneved: Vatsanah ?
V: Laosz

3. Mesélj nekünk a Contra Mundumról mikkel készültök a következő időszakban?
V: Azt hiszem, mi szervezzük a leghosszabb bulikat az egész városban. Folyamatos agyalásban vagyunk kit hívjunk el és miért, készülünk mindenféle ínyencséggel a nyárra.

4. Mostanság zenéltél a VINYL & WOOD-ban. Hogy érezted magad, milyen volt?
V: Tetszett! Kedves befogadó a tér és az emberek, bármikor betévedek, mosolygós arcok fogadnak. És nagyon finom a kávé is, az pedig a gyengém.

5. Hogyan lazítasz, mit csinálsz amikor nem a zenével vagy zenei dolgokkal foglalkozol?
V: Általában két dolog jellemző, vagy sok-sok emberrel mászkálok ide-oda a városban, vagy teljesen egyedül vagyok és vásárolgatok, macskázom, olvasok, főzök, üldögélek és semmit sem csinálok.

Vatsanah facebook oldala

Köszönjük Vatsanah! Jó zenélést kívánok vasárnapra!

David Salow
https://www.facebook.com/djsalow/

Hasonló cikkek